MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een integrale visie op duurzame bedrijfsvoering. Een organisatie die bij haar beslissingen een afweging maakt tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten hiervan. Een van de manieren om hier invulling aan te geven is in actie te komen voor stichting ‘Volg de Wens’.

ORGANISEER ALS BEDRIJF DE INVULLING VAN EEN WENS

Stichting ‘Volg de Wens’ biedt u als organisatie de kans om met het bedrijf een wens van een kind in vervulling te laten gaan. Op deze manier geeft u een kind of gezin de dag van hun leven. Daarnaast krijgt u als bedrijf er ook veel voor terug.

Alle aspecten rond de invulling van een wens zijn voor uw medewerkers een goede vorm van teambuilding terwijl er wordt gewerkt voor een goed doel. Stichting ‘Volg de Wens’ begeleidt dit traject samen met uw medewerkers.

Het organiseren van een wensdag wordt aangepakt als een klein project. Hierdoor leren uw medewerkers ook projectmatig werken. Tijdens een intake gesprek met een vrijwilliger van stichting ‘Volg de Wens’ en een medewerker uit het bedrijf wordt samengesteld welke invulling de wens moet krijgen en wat er voor nodig is.

lees meer ▸

DIRECT NAAR

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

HELP MEE!

Er zijn verschillende manieren waarop u als bedrijf uw steentje kunt bijdragen. Of het nu gaat om het organiseren van een sponsorloop, een inzameling onder het personeel of helpen bij het organiseren van een wens. Wij komen graag met u in contact over de mogelijkheden.

neem contact met ons op ▸

Scroll naar boven