DOELSTELLING

Stichting ‘Volg de Wens’ zet zich in voor kinderen met een beperking die nauwelijks of nooit naar een dierentuin of pretpark zijn geweest en het zijn er helaas veel te veel.

Vandaag de dag leven we in een geheel andere maatschappij dan voorheen. Veel gezinnen hebben het maatschappelijk een stuk zwaarder sinds de banken crisis van 2008. Gezinnen die met hun kinderen bijna dagelijks ziekenhuizen, revalidatiecentra en/of afhankelijk zijn van organisaties die hulp verlenen bij het leven met kinderen met een beperking.

Ook financieel hebben veel gezinnen het een stuk zwaarder gekregen. Zorg kosten die alsmaar hoger worden is van grote invloed op het leefgemak van veel gezinnen. Stichting ‘Volg de Wens’ is keihard bezig om zoveel mogelijk kinderen binnen onze doelgroep de dag van hun leven te geven.

IN HET KORT

Er is in Nederland een grote groep kinderen met een beperking die nog nooit in een dierentuin of pretpark zijn geweest hierdoor. Veel van ons kunnen ons dat wellicht niet voorstellen. Ook voor de ouders van deze kinderen is het erg zwaar om je eigen kind niet te kunnen geven wat je zelf als kind wel hebt ervaren. Het is ons doel om hier verandering in te brengen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

DONEREN

Voor de financiering zijn we geheel afhankelijk van sponsoring, donaties, giften en creatieve acties waarmee fondsen geworven worden. 
We kunnen uw hulp dan ook goed gebruiken.

doe een donatie! ▸

Scroll naar boven