WAT DOEN WE?

Wij streven er naar om zo veel mogelijk dagjes weg te organiseren voor gezinnen die hier al zo lang naar uit kijken. Of het nu gaat om een dagje naar een pretpark, dierentuin, theater of een persoonlijke wens. Wij zien het als onze plicht om dit mogelijk te maken binnen de mogelijkheden die wij hebben.

Stichting ‘Volg de Wens’ is een organisatie welke volledig bestaat uit vrijwilligers. Betrokken mensen die zich in onze doelstelling kunnen vinden en ook het belang hiervan in zien. Dankzij de hulp van al deze vrijwilligers is stichting ‘Volg de Wens’ in staat haar doelstelling zo goed mogelijk na te leven. Zonder deze mensen waren we niet op de plek waar we nu zijn.

DONEREN

Voor de financiering zijn we geheel afhankelijk van sponsoring, donaties, giften en creatieve acties waarmee fondsen geworven worden.
We kunnen uw hulp dan ook goed gebruiken.

doe een donatie! ▸

OOK EEN WENS LATEN UITKOMEN?

afbeelding1-eenwenslatenuitkomen-home-SVW.jpg

Als een filmster naar de film

De binnenkant van de limousine was versierd met slingers en mooie verlichting er stond kinderchampagne, frisdrank en chocola klaar.

afbeelding2-eenwenslatenuitkomen-home-SVW.jpg

De Winter Efteling

Overal durfde Jayjay in vooral snelle attractie’s vond hij helemaal te gek. Je zag Jayjay en het hele gezin genieten van deze leuke dag weg.

afbeelding3-eenwenslatenuitkomen-home-SVW.jpg

Met Fleur naar The Lion King

Daar kreeg Fleur een Meet and Greet met de twee hoofdrolspelers Simba en Nala. Ze hadden een leuk boek met handtekeningen cadeau gegeven aan Fleur.

afbeelding4-eenwenslatenuitkomen-home-SVW.jpg

Racen met Aaron

Na de Lamborghini mocht hij ook nog eens met een Mc Laren meerijden. Met deze stoere witte auto hebben ze de 245 kilometer per uur aangetikt. 

Scroll naar boven