« Terug

Justin en de Efteling

met-justin-naar-de-efteling-1-nieuws-volg-de-wens.jpeg22 aug

2017 is voor stichting ‘Volg de Wens’ het jaar van de Efteling. Dinsdag 15 Augustus was het wederom tijd voor een uitje in de wereld vol wonderen.

Dit keer was het aan Justin om zijn wens in vervulling te laten gaan. Het uitje bestond uit een geheel verzorgde dag in de Efteling.

Justin heeft een moeilijke tijd achter de rug gehad. Deze jongen heeft het verdiend om een onbezorgde dag weg te kunnen.  Even de focus op leuke dingen, namelijk samen met je moeder een leuke dag te beleven zonder zorgen.

Ondanks de regen en de buikpijn van Justin hebben zij een super leuke dag weg gehad. Bij aankomst kregen ze een heerlijk drankje met een stuk appeltaart.

Een beter begin van de dag kan je niet wensen. Daarna zijn ze het pretpark rond gegaan en zijn ze in een aantal attracties geweest. 

In de middag was het tijd voor de lunch. Ook de lunch was volledig verzorgd. Met een volle maag hadden ze weer alle energie om naar de andere attracties te gaan.

Een lach op Justin zijn gezicht was goud waard die dag.

Aan het einde van de dag kan je niet met een lege maag naar huis vertrekken.

Daarom kreeg dit gezin ook nog een diner aangeboden aan het einde van de dag.

Bij het diner konden ze kiezen uit een pannenkoek en een drankje en een nagerecht in Polles Keuken. Of ze konden kiezen uit een hoofdgerecht en een drankje naar keuze en thee en/of koffie als nagerecht in het Panorama Restaurant of in Restaurant Het Witte Paard.

Dit gezin heeft heel erg genoten van een onbezorgd dagje weg in de wereld vol wonderen. Justin kan er weer even tegen aan.

Wij willen de Efteling bedanken voor deze mooie dag voor een lief gezin.

« Terug

Scroll naar boven