« Terug

Liefde, van Ivo Stuivenberg

06 aug

Ivo Stuivenberg won in 2016 de eerste prijs bij het Talent der Lage Landen. In juli 2017 komt Ivo uit met een vrolijke single en videoclip over de liefde. Met dit positieve lied wil Ivo vertellen dat liefde de mens verbindt. Alle mensen, van alle leeftijden en origines. De opbrengst van de single gaat naar Stichting Volg de Wens, voor kinderen met een beperking. 

Ivo Stuivenberg is pianist, zanger, componist en schrijver van songs, niet perse in die volgorde trouwens. Ivo is ‘een muzikale wereldreiziger’. Hij musiceerde In New York, Los Angeles, Brazilië, Carribean, Noord- Afrika en over heel Europa in zalen, bars en op straat. Op een cruiseschip van de Holland America Line leerde hij het vak van entertainer. Als muzikaal leider bij Music Generations, werkt Ivo met mensen van alle leeftijden en origines en vluchtelingen uit alle windstreken. "Mijn koffer staat altijd klaar, vrienden en de muziek brengen mij rond de wereld", aldus Ivo. Zijn wereldwijde inspiratie is hij gaan verwerken in zijn eigen songs. De teksten zijn in het Nederlands , maar de muziek is van de wereld. Zelf noemt ie het “Nl-soul”: muziek met een verhaal en gevoel.

Nu komt Ivo uit met een vrolijke single over de liefde. Met dit positieve lied wil Ivo vertellen dat liefde de mens verbindt. Liefde is wat de wereld nodig heeft.  Alle mensen: man, vrouw, jong , oud, gehandicapt, mensen van alle culturen, religies en origine. 

Bekijk hier de videoclip van deze aanstekelijke single, de single is voor 0.99 te koop. Wij willen Ivo hierbij ook hartelijk danken en hopen dat de single een groot succes wordt.

« Terug

Scroll naar boven