« Terug

Racen met Aaron

racen-met-aaron-1-nieuws-volg-de-wens.jpeg25 jul

11 juli stond het circuit van Zandvoort op de planning. Er stonden een Lamborghini en Mclaren klaar voor Aaron. Wat een dag ging dit worden..

Dinsdag 11 juli was het de tijd voor snelheid en adrenaline. Een nieuw uitje stond weer op de planning en dit keer vond deze plaats op circuit Zandvoort.

Dit keer was de 8-jarige Aaron aan de beurt om zijn wens in vervulling te laten gaan. Aaron, snelheid en adrenaline passen volledig bij elkaar en zijn wens was dan ook om mee te mogen rijden in een Lamborghini.

11 Juli kwam zijn wens in vervulling. Rond 1 uur was Aaron samen met zijn ouders gearriveerd op het circuit van Zandvoort. Op dat moment wist Aaron zelf nog van niets en pas toen we op het circuit waren kreeg het nieuws te horen dat zijn droom uit ging komen. 

Voordat het zover was hebben we mogen lunchen bij restaurant Bernie’s op het circuit. Een heerlijke Bernie’s burger met friet en een drankje stond op het menu. Het is natuurlijk belangrijk om met een goed gevulde maag de auto in te stappen. Tijdens te lunch hadden we prachtig uitzicht op het circuit. Aaron kon zijn ogen niet van de baan houden waar een aantal auto’s aan het racen waren. Na het eten konden wij nog genieten van het uitzicht via het dak. 

Samen met meneer Bleekemolen mochten wij de pitstraat in. Bij Aaron stegen ondertussen de zenuwen. Het idee dat hij straks in een auto zou rijden die harder gaat dan 200 kilometer per uur is toch wel erg spannend. 

Om 3 uur werden we opgehaald. Na een korte uitleg mocht Aaron als eerste mee rijden in een mooie zwarte Lamborghini. Met 215 kilometer per uur scheurde hij over de baan heen. Maar toen was het nog niet klaar. Na de Lamborghini mocht hij ook nog eens met een Mc Laren meerijden. Met deze stoere witte auto hebben ze de 245 kilometer per uur aangetikt. 

Als cadeau kreeg Aaron een usb-stick mee naar huis waar een filmpje opstaat van het meerijden met de auto’s. Hierna was het tijd om nog wat mooie foto’s te maken bij de andere andere auto’s. En toen was het uitje helaas ten einde en was het tijd om naar huis te gaan. Aaron heeft een geweldige dag gehad op het circuit van Zandvoort. Wij willen Raceplanet en restaurant Bernie’s heel erg bedanken voor de gastvrijheid van deze dag!

« Terug

Scroll naar boven