« Terug

Het goede doelen toernooi van Collens Assurantie Advies

08 jun

Vrijdag 2 Juni 2017 is voor de 15e keer het goede doelen tennistoernooi georganiseerd door Collens Assurantie Advies op LTV de Dalle te Spijkenisse.

Ieder jaar worden twee goede doelen in het zonnetje gezet. Het eerste jaar mag het hoofddoel 80% van de opbrengst in ontvangst nemen en het tweede jaar nog eens 20%. Stichting ‘Volg de Wens’ is dit jaar het doel wat 80% mag gaan ontvangen. Ook stichting Hartsdromen is weer van de partij.

Het was dit jaar de 15e editie. Met een recordaantal aan deelnemers kon het niet anders dan een record opbrengst gaan worden. Vanuit beide stichtingen was er een tennisteam aanwezig en met de wetenschap dat het qua weersverwachting een fantastische dag ging worden had iedereen er zin in.

Het toernooi begon om 10.00 uur en eindigde rond 17.00 uur. Met zes poules en meer dan 100 wedstrijden op het programma ging de dag van start. Het team van stichting ‘Volg de Wens’ was ingedeeld in poule 6 en begonnen iets later op de dag. Ze waren er wel al eerder om mee te helpen om loten te verkopen aan iedereen voor de loterij. 

De loterij is op het laatste moment geregeld door Elma en hier waren fantastische prijzen te winnen. Van diner cheques tot huisraad of paraplus. Er zat voor ieder wat tussen. Het ging uiteraard om het goede doel, maar desalniettemin erg leuk.

Tussen de middag werd de lunch verzorgd door GIVA uit Spijkenisse en halverwege de middag werd de loterij gedaan en zo ging de dag vrij snel voorbij en was het alweer vijf uur.

Voordat de prijsuitreiking ging plaatsvinden heeft de voorzitter van stichting ‘Volg de Wens’ nog even aan iedereen toegelicht wat we doen en welk project de opbrengst voor gebruikt gaat worden. Ook Denise van Hartsdromen had nog een hartverwarmend verhaal van een van de dromen die zij hebben verwezenlijkt.

Uiteindelijk was daar het grote moment van de waarheid en werd de voorlopige opbrengst bekend gemaakt. Voor het eerst is de opbrengst boven de 3000 Euro gekomen. Uiteraard een fantastisch bedrag.

Na de prijsuitreiking kon iedereen natuurlijk nog heerlijk genieten van de zon. De bar was nog open en we konden nog lekker nagenieten. Ook het buffet wat werd verzorgd door PAK BOLI werd nog geserveerd en iedereen heeft heerlijk gegeten. Wij willen Bernard en Elma via deze weg heel erg bedanken voor alles. Wat een fantastische mensen met beide een mooi hart. Wij zijn erg blij dat wij onderdeel mogen zijn van jullie prachtige initiatief.

« Terug

Scroll naar boven