« Terug

Met Fleur naar de Lion King

met-fleur-naar-de-lion-king-2-nieuws-volg-de-wens.jpeg03 jun


Zaterdag 3 Juni was het zo ver. Een dag om niet te vergeten. Stichting ‘Volg de Wens’ ging weer op pad en dit keer stond The Lion King op het programma voor Fleur. Haar moeder en broer en zus gingen ook mee.

Ze moesten ongeveer twee uur rijden om bij de plaats van bestemming aan te komen. We hadden voor het Circustheater in Scheveningen afgesproken. Bij aankomst zag je de blijdschap al op hun gezichten. Ze waren namelijk nog nooit in Scheveningen geweest.

Na de ontmoeting met deze leuke en vooral lieve familie gingen we eerst richting de Boulevard van Scheveningen. Via het Kurhaus naar de boulevard en zo de pier op waar we op allerlei plekken leuke foto’s konden maken. Op de pier hing een wandbord waar we onze wensen voor 2017 hebben opgeschreven. Fleur schreef alleen haar naam op en we waren toch wel benieuwd waarom ze dit deed. Haar antwoordt hierop was: “Mijn wens komt vandaag al uit.” Dit is nou precies waarom we dit doen.

Na een wandeling en allerlei nieuwe indrukken zijn we richting een strandtent gegaan om op ons gemak te zitten onder het genot van een hapje en een drankje. We hebben lekker zitten kletsen met elkaar en de tijd vloog zo voorbij.Toen was het tijd om richting het theater.

Daar kreeg Fleur een Meet and Greet met de twee hoofdrolspelers Simba en Nala.Ze hadden een leuk boek met handtekeningen cadeau gegeven aan Fleur. Na wat vragen en wat gepraat te hebben was het tijd voor de acteurs om zich verder voor te bereiden voor de show. Voor ons was het tijd om onze stoelen op te zoeken.

We hadden prachtige plekken en zaten helemaal in het midden. De musical was van start gegaan en wat een indrukken gaf dat. Je wist bijna niet waar je moest kijken. Het was zo mooi. De tijd vloog voorbij en de lichten gingen aan en het was alweer tijd voor de pauze.

We hadden een pauze arrangement en dit was perfect geregeld.In de Circusbar aangekomen stond er een tafeltje voor ons gedekt met wat borrelhapjes en ons drinken. Nog even snel naar het toilet en toen was het weer tijd om terug te gaan naar onze stoelen. De lichten dimden en de muziek ging weer aan. We zaten weer helemaal in het verhaal. 

Aan alles komt helaas een einde. Zo ook aan de musical.Na veel bedankjes was het helaas tijd om afscheid te nemen en op huis aan te gaan. Een dag voor Fleur en haar familie om nooit te vergeten.

« Terug

Scroll naar boven