« Terug

Dickens Kerstmarkt Spijkenisse 2016

14 dec

Dit jaar stonden wij op de Dickens Kerstmarkt in Spijkenisse. Een kerstmarkt verdeeld over twee dagen, waarbij we met een kraam aanwezig waren. Door middel van de verkoop van broodjes rookworst en warme chocomel wilden wij extra aandacht vragen voor onze stichting en fondsen werven om meer kinderen een leuk dagje weg te kunnen geven. We hadden er hartstikke veel zin in.

Rond tien uur aangekomen in Spijkenisse waar we opzoek gingen naar onze standplaats. We hadden een mooie plek precies in de wandelstroom van de bezoekers. Na het optuigen van de kraam konden we het eten en drinken te voorschijn gaan toveren. Na wat gestuntel om de pan van de rookworsten aan te krijgen vloeide de geur van de rookworsten rijkelijk over de markt en werd er gretig gebruik van gemaakt. 

Het weer zat die dag niet geheel mee en hierdoor was de aanloop naar de kerstmarkt niet zoals we gewenst hadden, maar klagen mochten we zeker niet. Ter afsluiting van deze dag was er een mooi lichtjesoptocht met de kinderenen aansluitend was er een prachtige vuurwerkshow.

De volgende ochtend vroeg waren we alweer aanwezig om de kraam opnieuw vorm te geven. Het ging de tweede dag een stuk soepeler dan de dag er voor. Rond 9 uur starte de markt en weer was er een hoop gezelligheid.

We hadden grandioze hulp van 2 dames die ons uitstekend geholpen hebben om fondsen te werven die dag. Ook gingen we rond met een schaal met heerlijke cake waarvan ook gretig gesnoept werd. Hier en daar hebben we een vrolijk dansje gedaan op de sfeervolle muziek.

Wat ook erg leuk was was dat er heel veel rare snuiters rondliepen, zoals Rudolf the Rednosed Reindeer, De ijsbeer enzovoort
En natuurlijk niet te vergeten de Kerstman met zijn kerstvrouwen die veel gezelligheid bracht op deze dagen.

We hebben 2 fantastische dagen gehad waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.

« Terug

Scroll naar boven