« Terug

Meedoen en doneren kan van overal in Nederland

Stichting-volg-de-Wens_Meedoen-en-doneren-kan-van-overal-in-Nederland_2.jpg05 feb

Stichting Volg de Wens is een goed doel uit Hoogvliet, omgeving Rotterdam. Het organiseert leuke uitjes voor kinderen met een beperking waarvan de ouders geen geld hebben om het zelf te betalen. Maar daarvoor blijven ze niet in Rotterdam. Verre van zelfs.

Stichting Volg de Wens is er voor iedereen

Het probleem van kinderen met een beperking, waarvan de ouders toe moeten komen van een minimuminkomen, is helaas groot. Gezinnen uit het hele land hebben ermee te maken. Gelukkig kunnen ze allemaal bij het goede doel uit Rotterdam, Stichting Volg de Wens, terecht. Oprichter Bob Arkema legt het uit: “Alle kinderen hebben recht op een leuk uitje. Zeker voor kinderen met een beperking, die in hun leven vaak met extra uitdagingen te maken hebben, is zo’n uitje van groot belang. Het maakt dan helemaal niks uit waar de kinderen wonen. Met mijn stichting wil ik ze graag helpen.”

“Ze zorgen ervoor dat alle medewerkers van onze komst afweten. Tijdens het hele bezoek werden we bij naam aangesproken en begroet. Dat was fantastisch!”

Doneer direct

Stichting Volg een Wens reist heel Nederland door

Of het nou een theatervoorstelling in Zaandam is, autoracen in Zandvoort of een dagje Efteling in Waalwijk, Stichting Volg de Wens volgt de wens van het kind naar waar hij maar wil. “Soms is dat niet dicht bij huis en moet het gezin er een uur voor reizen. Geen probleem, want wij zorgen dat bij het uitje ook het vervoer betaald wordt. Ze hoeven zich nergens zorgen over te maken.”

Een prachtig voorbeeld, ver van huis in Arnhem

“We kregen de wens van een kind dat graag naar Burgers Zoo in Arnhem wilde. Er waren wel dierentuinen dichter bij huis, maar Burgers Zoo kende hij van tv, met Freek Vonk. Zo gewenst, zo gedaan. Toen we er met het hele gezin waren, had Burgers Zoo nog een fantastische verrassing. Ze konden geen gratis entreekaartjes geven, maar hadden creatief meegedacht om het bezoek toch iets speciaals te geven. Ze zorgen ervoor dat alle medewerkers van onze komst afwisten. Tijdens het hele bezoek werden we bij naam aangesproken en begroet. Dat was fantastisch!”

Doneer direct

Donateurs van Stichting Volg de Wens komen overal vandaan

“Het is mooi om te zien dat niet alleen mensen uit de buurt van Rotterdam ons een warm hart toedragen, maar ook mensen uit andere delen van Nederland. Voor ons is het moeilijk om ons goede doel persoonlijk onder de aandacht te brengen door het hele land. Via deze weg proberen we wat meer over onszelf te vertellen en zo hopen we extra donateurs te krijgen. Die zijn hard nodig om de vele wensen in vervulling te laten gaan.” Wilt u ook een steentje bijdragen? Doneren kan het hele jaar door. Eenmalig of maandelijks vanaf ieder bedrag. Alles wordt enorm gewaardeerd.

Doneer direct

« Terug

Scroll naar boven