« Terug

Doneren aan Stichting Volg de Wens doe je niet voor niets

Stichting-volg-de-Wens_Doneren-aan-Stichting-Volg-de-Wens-doe-je-niet-voor-niets_1.jpg13 nov

Kent u de verwonderde blik van een kind dat voor het eerst de elfjes in de Droomvlucht van de Efteling ziet? Of de bewondering van een kind dat in de dierentuin voor het eerst een leeuw in het echt ontmoet? Die verwondering, die bewondering, is werkelijk prachtig. Je gunt het ieder kind, vooral degenen voor wie het leven niet alleen maar meezit.

Als je beperkingen hebt en weinig om naar uit te kijken

Je gunt ieder kind een zorgeloze jeugd met veel mooie ervaringen. Maar dat dit niet voor ieder kind weggelegd is, is een feit. Sommige kinderen hebben te maken lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. Mooie momenten, zoals een bezoek aan de Efteling of de dierentuin, zijn voor hen vaak extra belangrijk. Maar voor sommigen ligt dat, vanwege geldgebrek, niet binnen handbereik. Zij hebben weinig om naar uit te kijken, gewoonweg omdat er geen geld voor is.

“Ik hoop dat, als mensen ons kennen en zien hoeveel moois we mogelijk maken, ze hun hart laten spreken en ook donateur worden. We hebben het namelijk hard nodig.”

Doneer direct

Stichting Volg de Wens trekt zich het lot van deze kinderen aan

Bob Arkema richtte Stichting Volg de Wens op. “Ik schrok ervan hoe groot het probleem is. Er zijn ruim 30.000 kinderen met een beperking in Nederland, waarvan de ouders geen geld hebben om een leuk uitje te kunnen betalen. De impact daarvan is groter dan je denkt. Met mijn stichting wil ik een verschil maken in de levens van deze kinderen. Ik hoop ze wat verwondering en bewondering mee te kunnen geven.”

Meer dan een leuk uitje: een onvergetelijke ervaring

Een leuk uitje is op veel manieren ontzettend belangrijk voor een kind met een beperking. “Het is niet zomaar een bezoekje aan een pretpark. Het is een onvergetelijke ervaring. Je kunt je niet voorstellen wat zo’n uitje met een kind doet en hoe zwaar het voor ouders is om het ze niet te kunnen geven. Het kind vliegt je aan het eind van de dag in de armen en de ouders staan vaak met de tranen in hun ogen van geluk en ontroering.”

Doneer direct

Gun kinderen en hun ouders een onvergetelijke dag

Stichting Volg de Wens is volledig afhankelijk van donaties. Er zijn verder geen andere inkomsten. “Daarom is het zo belangrijk dat we vertellen en laten zien wat we doen. Doneren aan onze stichting doe je niet voor niets. Op Facebook en Instagram kunnen mensen zien welke uitjes we organiseren en hoe blij de kinderen en ouders zijn. Je ziet er het rechtstreeks resultaat van een donatie. Ik hoop dat, als mensen ons kennen en zien hoeveel moois we mogelijk maken, ze hun hart laten spreken en ook donateur worden. We hebben het namelijk hard nodig.”

Doneer direct

« Terug

Scroll naar boven