Doneer voor een uitje voor kinderen met een beperking

Doneer direct
  • FINANCIEEL BEPERKTE MOGELIJKHEDEN VOOR OUDERS
  • DAGJE PRETPARK OF THEATER
  • ONLINE DONEREN

Maak een wens mogelijk!

Stichting Volg de Wens organiseert leuke uitjes voor kinderen met een beperking, waarvan de ouders geen geld hebben om dit zelf te regelen. Het is hard nodig, heeft enorme impact en levert onbetaalbare momenten en herinneringen op. Dit kan alleen gerealiseerd worden met de hulp van donateurs.

Stichting Volg de Wens. Voor kinderen zoals Benjamin.

In Nederland leven ongeveer 30.000 kinderen met een beperking, die geen leuke uitjes mee kunnen maken vanwege geldgebrek. Niet een keertje naar de Efteling of dierentuin. Stichting Volg de Wens is een goed doel dat probeert hier een verschil in te maken. Dat deden ze het allereerst voor Benjamin. Hij had de dag van zijn leven.

Draag bij aan de onbetaalbare glimlach van een kind

Dankzij de bijdragen van donateurs kan Stichting Volg de Wens leuke uitjes organiseren. Denk aan een dagje pretpark of dierentuin, maar ook aan theatervoorstellingen, fotosessies en helikoptervluchten. Wat de wens van het kind ook is. Iedere donatie, hoe groot of klein ook, brengt een kind een stapje dichterbij de mooiste dag zijn leven.

"Met hun bijdragen kunnen we een glimlach op de gezichten van kinderen toveren. Dat is onbetaalbaar."

Bob Arkema

"Het is voor kinderen met een beperking heel belangrijk dat ze iemand om zich heen hebben die ze kunnen vertrouwen, iemand die ze begrijpt."

Bob Arkema

"Het liefst zou ik het hele jaar door uitjes organiseren."

Bob Arkema

Kunt u het zich voorstellen? Dat er in Nederland 30.000 kinderen met een beperking leven, die geen leuke uitjes mee kunnen maken vanwege geldgebrek?

Doneer direct

Doneren aan Stichting Volg de Wens doe je niet voor niets

Een leuk uitje is op veel manieren ontzettend belangrijk voor een kind met een beperking. Het is een onvergetelijke ervaring. Ook voor de ouders, voor wie het vaak erg zwaar is dat ze het hun kind niet kunnen geven, is de impact groot. Via Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram kun je zien wat het met ze doet. Gunt u deze kinderen en hun ouders een onvergetelijke dag?

Het begint bij mensen met een goed hart, bij donateurs

Aan de aanmelding van de wens, de planning en de prachtige dag die een gezin vervolgens beleeft, gaat één belangrijke stap vooraf: donaties van mensen die dit goede doel een warm hart toedragen. Gelukkig is deze stap heel eenvoudig. U kunt online doneren, eenmalig of maandelijks. Er is zelfs een manier om te doneren, zonder dat het u iets kost!

Van 2 uitjes in 2013 tot uitjes het hele jaar door in …?

Vanaf het allereerste uitje met Benjamin in 2013 was het duidelijk: hier moest Stichting Volg de Wens mee door! Het aantal wensen groeit en zo ook het aantal uitjes én de vraag naar donateurs. Het aantal donateurs is namelijk in de afgelopen jaren wel gegroeid, maar nog niet voldoende om het hele jaar door kinderen blij te maken.

Meedoen en doneren kan van overal in Nederland

Stichting Volg de Wens komt uit de buurt van Rotterdam. Het maakt echter helemaal niks uit waar in Nederland de kinderen, die een wens hebben, vandaan komen. Het maakt ook niet waar ze naar toe willen en al helemaal niet waar donateurs wonen. Stichting Volg de Wens is er voor iedereen, overal en dankzij mensen uit het hele land.

Jayjay heeft gisteren zo'n fijne dag gehad. Met Stichting volg de wens mocht hij naar de Winter Efteling. Op en top verzorgt, zo lieve begeleider Robin bedankt je bent een topper. Wij vonden het super gezellig en hebben zo genoten, zeker van de lach van onze kleine jongen. Bedankt stichting volg de wens

Priscilla Pennings

Vol spanning stonden we te wachten, woensdag 10 januari was DE dag...Yano mocht met z'n vriendjes en vriendinnetje met een heuse limousine naar de film. De limo kwam aan en de rode loper werd uitlegd..vol enthousiasme springt iedereen erin en we keken onze ogen uit. Muziek, licht, lekkere dingen om te eten en te drinken...alles was aanwezig.

Christien Berns-Doorduin

Kick heeft een geweldige en zeer indrukwekkende dag gehad! De rest van t gezin overigens ook. We hebben onze ogen uitgekeken bij de firstlook beurs, nog nooit hebben we zo veel games bij elkaar gezien. Heel bijzonder hoe sommige mensen zich prachtig uitgedost hadden voor dit evenement! Stichting volg de wens bedankt voor deze dag met een gouden randje, en Bob leuk dat je er bij was, bedankt!

Danielle Sambora Mols

Meedoen en doneren kan van overal in Nederland

Stichting-volg-de-Wens_Meedoen-en-doneren-kan-van-overal-in-Nederland_2.jpg05 feb Stichting Volg de Wens is een goed doel uit Hoogvliet, omgeving Rotterdam. Het organiseert leuke uitjes voor kinderen met een beperking waarvan de ouders geen geld hebben om het zelf te betalen. ... lees verder

Van 2 uitjes in 2013 tot uitjes het hele jaar door in …?

Stichting-volg-de-Wens_Van-2-uitjes-in-2013-tot-uitjes-het-hele-jaar-door-in_2.jpg08 jan Jaren geleden raakte Bob Arkema zijn baan als accountmanager in de IT kwijt. Na een aantal korte opdrachten bij andere werkgevers merkte Bob dat hij geen voldoening meer uit zijn werk haalde. Hij ... lees verder

Het begint bij mensen met een goed hart, bij donateurs

Stichting-volg-de-Wens_Het-begint-bij-mensen-met-een-goed-hart-bij-donateurs_2.jpg11 dec Stichting Volg de Wens zet zich in voor kinderen met een beperking, waarvan de ouders niet genoeg geld hebben voor leuke uitjes. Mensen kunnen zich aanmelden, in overleg wordt een leuk uitje ... lees verder

Doneren aan Stichting Volg de Wens doe je niet voor niets

Stichting-volg-de-Wens_Doneren-aan-Stichting-Volg-de-Wens-doe-je-niet-voor-niets_1.jpg13 nov Kent u de verwonderde blik van een kind dat voor het eerst de elfjes in de Droomvlucht van de Efteling ziet? Of de bewondering van een kind dat in de dierentuin voor het eerst een leeuw in het ... lees verder

Draag bij aan de onbetaalbare glimlach van een kind

Stichting-volg-de-Wens_Draag-bij-aan-de-onbetaalbare-glimlach-van-een-kind_2.jpg16 okt Voor veel kinderen is een gezellig uitje met papa, mama en eventueel broertjes of zusjes de normaalste zaak van de wereld. Voor de kinderen waarmee Bob Arkema, van Stichting Volg de Wens te maken ... lees verder

Stichting Volg de Wens. Voor kinderen zoals Benjamin.

Stichting-volg-de-Wens_Stichting-Volg-de-Wens-Voor-kinderen-zoals-Benjamin_1.jpg18 sep Bob Arkema herinnert zich het eerste kindje nog goed. “Het was Benjamin. Benjamin is geboren met een meervoudige beperking. Hij is gebonden aan een rolstoel en heeft een vorm van autisme.” Bob is ... lees verder
Scroll naar boven