Sluit navigatie

De Winterefteling. Een bijzondere beleving.

nieuws-2-volg-de-wens.jpg21 jan

Jayjay zijn jaar is mooi begonnen. zijn wens mocht in vervulling gaan 20 januari. Het werd een dag naar de winter efteling samen met zijn ouders, broertje en 2 zussen. 

Wij Kregen de aanvraag binnen van de moeder van Jayjay. Met de vraag of wij haar zoon zijn wens in vervulling konden laten gaan. Zij schreef dat Jayjay altijd naar plaatjes kijkt van achtbanen en hier zo vrolijk van wordt. Het liefste wil hij naar de achtbanen in de Efteling. Wij wilden dit graag voor hem waarmaken. Toen wij Jayjay’s moeder opbelde met de mededeling dat wij Jayjay zijn wens in vervulling laten gaan en het hele gezin ook nog is mee mocht werd ze dol gelukkig.

'S-ochtends werden ze al heel vroeg op gehaald en waren ze eigenlijk allemaal nog best moe. Jayjay wist ook niet waar hij naar toe zou gaan. Het was een grote verassing. Toen ze eenmaal de bordjes ‘Efteling’ zagen, werden ze allemaal super enthousiast. Dat het nog zo vroeg was en ze nog een beetje moe waren, was ineens allemaal vervangen door adrenaline en blijdschap. 

Jayjay mocht een half uur voor de openingstijd al het park in zodat ze helemaal vooraan konden staan bij een attractie. Maar wat kies je als je nog nooit in de Efteling bent geweest? Natuurlijk het gloednieuwe Symbolica.

In de middag was er voor een lunch gezorgd. Er kon gekozen worden tussen een panini met een flesje drinken of patat met een snack en een flesje drinken. Nadat iedereen wat had gegeten had het gezin weer genoeg energie om de rest van het park te gaan bekijken.  

Overal durfde Jayjay in vooral snelle attractie’s vond hij helemaal te gek. Je zag Jayjay en het hele gezin genieten van deze leuke dag weg.
De dag vloog dan ook voorbij.

Er waren vuurkorven er werd gezongen en gedanst je kon schaatsen en er reed een koets met paarden rond ze keken hun ogen uit. 

Op de weg naar huis zijn we met ze alle gestopt bij de Mc Donalds. Hier hebben we nog gegeten, want met een legen maag konden we na zo’n lange dag natuurlijk niet naar huis. Ook dit was een grote verassing voor de kinderen 

Jayjay was nog nooit in de Efteling geweest. Wij zijn erg blij dat wij dit voor hem mogelijk hebben kunnen maken

« Terug

Scroll naar boven