Sluit navigatie

Als een filmster naar de film

nieuws-1-volg-de-wens.jpg11 jan

Het is alweer 2018. Een nieuwjaar met weer nieuwe mooie wensen. 10 januari ging een speciale dag voor Yano worden. 
Yano zijn wens was met een limousine naar de film. Hier zat een hele mooie reden achter Yano wilden dit niet zomaar. Hij wilden dit graag om zijn 2 beste vriendjes en beste vriendinnetje te bedanken voor hun vriendschap. Uiteraard wilde wij dit waar gaan maken voor Yano. Wij hadden nog nooit zo’n wens binnen gekregen. 

Woensdag 10 januari was het dan zo ver. In de ochtend nog even naar school. Als wens begeleidster had ik het geluk mee te mogen rijden met de limousine. Om half 3 kwamen we eindelijk met de limousine de straat in gereden en stopte voor het huis van Yano. De chauffeur rolden een rode loper uit, ze konden niet wachten om de limousine in te gaan. Yano zijn ouders en broertje gingen ook mee. 

De binnenkant van de limousine was versierd met slingers en mooie verlichting er stond kinderchampagne, frisdrank en chocola klaar. De eerste vraag van de kinderen was dan ook verbaasd is dit allemaal voor ons? Ja zeker dit is allemaal voor jullie en ze mochten pakken wat ze lekker vonden. Nog voordat we de snelweg op reden was alles bijna op. 

Na een rit van ongeveer 30 minuten kwamen we aan bij de bioscoop waar we naar de film Paddington 2 gingen. Eenmaal in de bioscoop werd ze verteld dat ze mochten uit zoeken wat ze maar wilden voor de tijdens de film. Zakken chips, snoep scheppen, flesjes drinken en nacho’s. Alles kwam voorbij. Met alles onder de armen geklemd gingen we de zaal in. 

Het was een hele grappige film en er werd veel gelachen. Yano en zijn vriendjes hadden zoveel eten uit gezocht dat het allemaal niet op ging tijdens de film. De zakken snoep? Die gingen mooi mee naar huis. 

Na de film stelde ik voor of ze misschien nog naar de Mc Donald willen gaan. Hier werd heel uitbundig ja op geroepen. We besloten eerst nog een stukje te rijden. Hier nam Yano zijn moment om zijn vriendjes persoonlijk te bedanken. Hij had bij iedereen een speciaal verhaaltje. Ook bedankte hij ons als stichting enorm en kon alleen maar zeggen hoe blij hij was dat zijn wens in vervulling is gegaan. 

Samen met moeder de moeder zijn wij voor iedereen wat eten gaan halen bij de Mc Donald. Want zo’n lange auto kan niet door de Mc Drive. Dit mocht achter in de limousine opgegeten worden en vonden de kinderen geweldig. Ze hebben genoten van hun happy meal en toen was de dag voorbij. 

Het was heel mooi om te zien hoe Yano en zijn vriendjes er van genoten hebben. Yano was ontzettend blij dat hij dit kon delen met zijn vriendjes.

Wij willen Yano bedanken voor het insturen van deze bijzondere wens dit is precies waar Stichting ‘Volg de Wens’ het voor doet. Ook een speciaal bedankje voor splendeur limousines. Zonder jullie enthousiasme was het niet gelukt. 

« Terug

Scroll naar boven