HOE WERKT HET VERVULLEN VAN EEN WENS?

Het organiseren van een wensdag wordt aangepakt als een klein project. Hierdoor leren uw medewerkers ook projectmatig werken. Tijdens een intake gesprek met een vrijwilliger van stichting ‘Volg de Wens’ en een medewerker uit het bedrijf wordt samengesteld welke invulling de wens moet krijgen en wat er voor nodig is.

Het organiseren van een wens die in vervulling gaat, gaat als volgt:

  • Een intake gesprek met uw bedrijf
  • Een intake gesprek met het desbetreffende gezin.
  • Een kick-off meeting binnen uw organisatie met de deelnemende medewerkers
  • De dag dat de wens in vervulling gaat
  • Een evaluatie met de medewerkers uit uw organisatie

Het mogelijk maken van een wens gaat niet vanzelf. Het maken van een draaiboek is essentieel om de dag van de wens vlekkeloos te laten verlopen. Samen met de deelnemende medewerkers worden de rollen verdeeld en wie er ingeschakeld moeten worden om het geheel mogelijk te maken. Vervolgens gaan de medewerkers de dag plannen en regelen samen met de vrijwilliger van stichting ‘Volg de Wens’. De gehele deelname door de medewerkers uit uw organisatie gebeurt geheel op vrijwillige basis.

KOSTEN

Stichting ‘Volg de Wens’ brengt kosten in rekening voor de gehele begeleiding van het project. Alle inkomsten die worden gegenereerd door stichting ‘Volg de Wens’ worden gebruikt om de wensen van kinderen in vervulling te laten gaan.

Gezien de omvang en het effectief inzetten van de begeleiding binnen het project geven wij er de voorkeur aan om drie dagen begeleiding te krijgen. De kosten voor deze dagen bedraagt € 3000,00. U bent als bedrijf natuurlijk vrij om meerdere wensen in vervulling te laten gaan.

DIRECT NAAR

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

HELP MEE!

Er zijn verschillende manieren waarop u als bedrijf uw steentje kunt bijdragen. Of het nu gaat om het organiseren van een sponsorloop, een inzameling onder het personeel of helpen bij het organiseren van een wens. Wij komen graag met u in contact over de mogelijkheden.

neem contact met ons op ▸

Scroll naar boven