WORD VRIJWILLIGER

Het vrijwilligersnetwerk van stichting ‘Volg de Wens’ is onmisbaar. Deze mensen zetten zich vol enthousiasme in op het gebied van fondsenwerving, het begeleiden van wensuitjes, communicatie, marketing en mediavoorlichting.

Wil jij je steentje bijdragen aan de invulling van een wens? Dat kan! Stichting ‘Volg de Wens’ is altijd op zoek naar vrijwilligers die ondersteuning kunnen bieden op verschillende gebieden binnen haar organisatie.

Wij streven er naar om iedere vrijwilliger van de taak te voorzien die past bij de kwaliteiten en interesses van de desbetreffende vrijwilliger. Wil je je als vrijwilliger inzetten en komen we tot een vrijwilligersovereenkomst? Dan hanteren wij wel de afspraak dat vrijwillig niet vrijblijvend is. Gemaakte afspraken moeten worden na gekomen. Er hangt namelijk veel vanaf.

Stage lopen bij stichting volg de wens

Werken bij stichting ‘Volg de Wens’ is veel meer dan alleen fondsen werven en dagjes uit organiseren. Van administratieve werkzaamheden, marketing & communicatie, Fondsen werven van A tot Z en ander secretarieel werk. Daarnaast zijn er ook maatschappelijke stages mogelijk op locatie. Denk hierbij aan het helpen en begeleiden van een sponsorloop of mee gaan met een gezin een dag weg naar een dierentuin of pretpark. Bij stichting ‘Volg de Wens’ is er veel mogelijk en moet er nog veel gebeuren.

bekijk het overzicht van vacatures ▸

DIRECT NAAR

Doneren

Doe mee!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

DONEREN

Voor de financiering zijn we geheel afhankelijk van sponsoring, donaties, giften en creatieve acties waarmee fondsen geworven worden. 
We kunnen uw hulp dan ook goed gebruiken.

doe een donatie! ▸

Scroll naar boven