NALATENSCHAP

Een van de mogelijkheden om stichting ‘Volg de Wens’ te steunen, is door middel van een nalatenschap. Nalatenschappen zijn voor stichting ‘Volg de Wens’ erg belangrijk. Wanneer u iets nalaat aan stichting ‘Volg de Wens’, dan ontvangen wij na het overlijden een gift via uw testament. U beslist geheel zelf welk deel van de erfenis u ons nalaat.

Omdat goede doelen zijn vrijgesteld van belastingen over nalatenschappen, komt dit bedrag volledig ten goed aan stichting ‘Volg de Wens’. Door de ANBI status die wij hebben wordt dit gerealiseerd.

Er zijn twee mogelijkheden waarop u stichting ‘Volg de Wens’ kunt steunen in de vorm van een nalatenschap.

  • U kunt stichting ‘Volg de Wens’ opnemen als (mede-) erfgenaam. U schenkt op deze manier een vast percentage van uw erfenis aan de stichting.
  • Daarnaast is het ook mogelijk om een legaat op te nemen in uw testament. Met een legaat hoeft u stichting ‘Volg de Wens’ niet te benoemen als erfgenaam en kunt u toch een schenking opnemen.

Voor meer informatie over schenkingen en nalatenschappen verwijzen wij u graag naar uw notaris door. Zij kunnen u vrijblijvend van meer informatie voorzien.

DIRECT NAAR

Doneren

Doe mee!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

DONEREN

Voor de financiering zijn we geheel afhankelijk van sponsoring, donaties, giften en creatieve acties waarmee fondsen geworven worden. 
We kunnen uw hulp dan ook goed gebruiken.

doe een donatie! ▸

Scroll naar boven