DONEREN

WORD DONATEUR

U geeft toestemming aan stichting ‘Volg de Wens’ om doorlopende incasso opdrachten te sturen naar uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven welke in overeenstemming is met deze opdracht. Bent u het hier niet mee eens. Laat het bedrag terugboeken. Dit kan binnen acht weken na afschrijving. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Word donateur!

EENMALIGE SCHENKING

U geeft stichting ‘Volg de Wens’ toestemming om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven welke in overeenstemming is met deze opdracht. Bent u het hier niet mee eens. Laat het bedrag terugboeken. Dit kan binnen acht weken na afschrijving. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Doneer direct!

PERIODIEKE SCHENKING

Een periodieke schenking is een jaarlijks gelijke schenking die notarieel wordt vastgelegd door een notaris voor minimaal vijf jaar. Het bijkomend voordeel is dat u dit bedrag volledig kunt aftrekken van uw belastbare inkomen. Afhankelijk van uw leeftijd en inkomen kan dit oplopen tot wel 52% van het geschonken bedrag. Stichting ‘Volg de Wens’ is hierdoor verzekerd van financiële steun en u geniet van belastingvoordeel.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor periodiek schenken, neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 010-2036766 of mail ons naar info@volgdewens.nl. U kunt uiteraard ook contact opnemen met uw notaris.

DIRECT NAAR

Doneren

Doe mee!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

DONEREN

Voor de financiering zijn we geheel afhankelijk van sponsoring, donaties, giften en creatieve acties waarmee fondsen geworven worden. 
We kunnen uw hulp dan ook goed gebruiken.

doe een donatie! ▸

Scroll naar boven