PARTICULIER

Stichting ‘Volg de Wens’ is keihard bezig om zoveel mogelijk kinderen binnen onze doelgroep de dag van hun leven te geven. Voor de financiering van deze dagen Zijn we geheel afhankelijk van sponsoring, donaties, giften en andere creatieve acties waarmee fondsen geworven worden. We kunnen uw hulp dan ook goed gebruiken.

Doneren aan stichting ‘Volg de Wens’ kan op verschillende manieren. U kunt periodiek doneren en wordt hiermee donateur. U kunt eenmalig via iDeal een donatie doen of eenmalig via een machtiging.

Kiest u er liever voor om zelf de overschrijving te doen dan ontvangen wij graag uw gift via onderstaande gegevens:

  • Stichting ‘Volg de Wens’
    IBAN: NL54ABNA0513977368
    BIC/SWIFT: ABNANL2A

OOK EEN WENS LATEN UITKOMEN?

afbeelding1-eenwenslatenuitkomen-home-SVW.jpg

Als een filmster naar de film

De binnenkant van de limousine was versierd met slingers en mooie verlichting er stond kinderchampagne, frisdrank en chocola klaar.

afbeelding2-eenwenslatenuitkomen-home-SVW.jpg

De Winter Efteling

Overal durfde Jayjay in vooral snelle attractie’s vond hij helemaal te gek. Je zag Jayjay en het hele gezin genieten van deze leuke dag weg.

afbeelding3-eenwenslatenuitkomen-home-SVW.jpg

Met Fleur naar The Lion King

Daar kreeg Fleur een Meet and Greet met de twee hoofdrolspelers Simba en Nala. Ze hadden een leuk boek met handtekeningen cadeau gegeven aan Fleur.

afbeelding4-eenwenslatenuitkomen-home-SVW.jpg

Racen met Aaron

Na de Lamborghini mocht hij ook nog eens met een Mc Laren meerijden. Met deze stoere witte auto hebben ze de 245 kilometer per uur aangetikt. 

Scroll naar boven